Expert palkkaa työntekijöitä uuteen myymälään Turun keskustassa

Expert on aloittanut mittavan rekrytoinnin, jossa haetaan asiakaspalvelun ammattilaisia Helsingin, Turun ja Tampereen Expert-myymälöihin. Syynä suureen rekrytointitarpeeseen on Stockmann-tavarataloihin avattavat uudet isot myymälät.

Expert-ketju kasvaa ja Expert avaa Helsingin sydämessä, Stockmannin tavaratalossa, myymälän keväällä. Tampereelle avataan keväällä kaksi myymälää: toinen Lielahteen ja toinen Stockmannin yhteyteen. Expert Stockmann Turku avataan kesällä.

Uudet myymälät toteutetaan uudella pohjoismaisella elämyksellisellä myymäläkonseptilla. Esimakua antoi muun muassa helmikuun lopussa avattu Expert Itis, jossa kävi avajaisviikonloppuna yli 20 000 asiakasta.

Monikanavainen ostaminen on huomioitu myymälässä tuomalla esiin aiempaa paremmin suosittua Click and Pick -palvelua, jolla tuotteen voi varata netistä ja noutaa myymälästä.

– Expert kasvaa tänä vuonna usealla uudella myymälällä. Menestyksemme avain on osaava ja iloinen joukkue. Panostamme vahvasti Expertien osaamiseen ja hyvinvointiin mm. koulutuksin ja hyvin työsuhde-eduin, Expertin operatiivinen johtaja Ville Honkanen sanoo.

– Stockmannilla asiakkaat ovat tottuneet odottamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tavarataloihin tulevissa myymälöissämme haluamme paitsi vastata näihin odotuksiin, myös ylittää ne.

Expert ASA Oy on kodinkoneketju, joka toimii verkossa ja 35 myymälässä kautta maan. Suomessa on 49 Expert-myymälää, joista 14 on kauppiasmyymälöitä. Liikevaihto oli viime vuonna yli 200 miljoonaa euroa.

Lähde: Aamuset