”Sinivalkoinen valinta” hakee kesätyöntekijöitä – paikkoja yhteensä 750:lle

Suomen Lähikauppa työllistää ensi kesänä yli 750 kesätyöntekijää. Käynnissä olevassa haussa kesätyöpaikkoja on avoinna eri puolilla Suomea.

Lähikauppa-ketjun mukaan kesätyö Siwassa tai Valintatalossa on tilaisuus kerryttää monipuolisesti osaamista ja ymmärrystä kaupan pyörittämisestä.

Työ on monipuolista, joten kokemusta karttuu kassatyön lisäksi kaupan tavarapelin hallinnasta sekä tuotteiden ja kampanjoiden esillepanosta.

Kesätyöntekijät menevät aluksi alueella sijaitsevaan perehdytykseen erikoistuneeseen kauppaan, ns. perehdytyspuotiin, jossa käydään läpi tärkeimmät perusasiat. Sen jälkeen oppiminen jatkuu omassa myymälässä.

– Kesätyö kaupassa on monelle ensikosketus työelämään ja olemme iloisia, että voimme tarjota tänäkin vuonna töitä sadoille nuorille. Lähikaupassa käy myös nopeasti selväksi, millaisia moniosaajia nykypäivän kaupassa tarvitaan, Lähikaupan Henkilöstötoimintojen kehityspäällikkö Hanna Laakso sanoo.

Hakemukset Lähikaupan kesätyöpaikkoihin jätetään StaffPointin sivujen kautta (www.staffpoint.fi).

Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on lähes 700, henkilöstöä noin 4 600 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2013 noin miljardi euroa.

Siwan nimi tulee sanaparista ”sinivalkoinen valinta”, joka viestitti sen kotimaisuutta.

Kauppaketju siirtyi kokonaan ulkomaiseen omistukseen 2010.

Lähde: Helsingin Uutiset