Sonera palkkaa 400 kesätyöntekijää

Sonera ilmoittaa tarjoavansa tänä vuonna kesätyön 400 nuorelle. Tehtäviä avautuu noin kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen ja niihin voi hakea helmikuun 28. päivään mennessä.

Kesätyöpaikkoja on avoinna muun muassa Sonera-kaupoissa, asiakaspalvelussa, myynnissä, toimituksessa, markkinoinnissa, viestinnässä ja verkonhallinnassa. Työtehtävät sijoittuvat eri puolille Suomea, muun muassa Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Vaasaan, Ouluun ja Rovaniemelle.

Soneran kesätyöpaikat soveltuvat eri alojen opiskelijoille. Ensi kesän työntekijät ovat pääosin täysi-ikäisiä, teknillisten ja kaupallisten aineiden opiskelijoita.

Sonera on yksi pääyhteistyökumppaneista Taloudellisen tiedotustoimisto TAT:n Vastuullinen Kesäduuni 2015 -kampanjassa, jonka tarkoituksena on haastaa työantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

– Haluamme tarjota nuorille hyvän opastuksen ja tuen ensimmäisissä työelämän askelissa. Hyvä kesätyö vastaa nuoren osaamista ja on sopivan haasteellista. Haemmekin joukkoomme innokkaita tiimipelaajia, jotka näemme tulevaisuuden ammattilaisina, sanoo HR Business Partner Heini Hulkkonen Soneralta.

– Hyödynnämme tänä vuonna rekrytoinnissa videohaastattelua. Haluamme jättää nuorille hakijoille hyvän kokemuksen rekrytointiprosessista ja haastattelusta, vaikka työpaikkaa ei heltiäisikään, sanoo Hulkkonen.

Lisää tietoja Soneran kesätyöpaikoista on osoitteessa www.sonera.fi/kesatyot.

Lähde:Aamuset