Uittamon paviljonki uudistuu – musiikkiteatteria ja kunnostettu ravintola

Turun Toverien hallinnoiman Uittamon huvipaikan toiminta uudistuu kesäksi 2015. Perinteikäs huvipaikka ja ravintola toimivat nyt saman nimen alla: Uittamo Paviljonki.

TuTo solmi uusien yhteistyökumppanien kanssa pidempiaikaisen sopimuksen lavan huvi- ja ravintolatoiminnasta. Perinteikäs, jo vuodesta 1931 asti, viime aikoina pääsääntöisesti tanssilavana toiminut Uittamo laajentaa tarjontaansa ja ensi kesänä lavalla nähdään perinteisten tanssitapahtumien lisäksi muun muassa musiikkiteatteriesityksiä.

Uudet Turun Toverien yhteistyökumppanit ovat ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive Oy sekä sekä ravintolapalveluista vastaava Manu Events Oy, joka löytyy myös suositun Mauno-ravintolakonseptin takaa.

– Kokeilimme elokuussa 2014 yhden esityksen verran Olavi Virran elämään ja musiikkiin perustuvaa musiikkinäytöstä Uittamolla. Esitys oli yleisömenestys ja myytiin loppuun alta aikayksikön. Koska tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Olavi Virran syntymästä, on luontevaa, että jatkamme Olavi Virran esityksiä Turussa ja mikä olisikaan parempi paikka kuin kesäinen, kaunis Uittamo. Kesän aikana siellä tullaan näkemään myös muunlaisia esityksiä musiikkiteatterin saralta sekä muita erikoisiltoja, kertoo MagnumLiven viestintäpäällikkö Liisa Marjomäki.

Uittamo Paviljongin avajaiset ovat perjantaina 8.5, jolloin kesä starttaa tanssi-illan merkeissä useamman solistin voimalla. Kesän aikana tanssien tähtinä nähdään Suomen suosituimpia tähtiä, muun muassa Matti & Teppo.

Uittamon ravintola kunnostetaan. Huvila saa muun muassa uudet maalipinnat niin sisätiloihin kuin ulkopintaan. Uusiksi ravintoloitsijoiksi ryhtyvät Santtu Kiili ja Kimmo Nurmi, jotka pyörittävät myös Mauno-konseptia Kupittaalla Bio Cityssä sekä Trivium Cityssä.

Lähde: Turkulainen