Turku arpoo nuorille 310 kesätyöpaikkaa

Turun kaupungin arvottavien kesätyöpaikkojen hakuaika alkaa ensi maanantaina 19. tammikuuta ja päättyy torstaina 5. helmikuuta. Arvottavat kesätyöpaikat on tarkoitettu 16–18-vuotiaille turkulaisille, jotka eivät saaneet paikkaa viime vuoden arvonnassa.

Kesätyöpaikkoja tarjotaan 310 nuorelle, jotka ovat syntyneet 1.6.1997–31.5.1999. Arvontaan osallistutaan täyttämällä sähköinen hakulomake netissä.

Suurin osa arvonnan kautta valituista kesätyöntekijöistä sijoittuu Turun kaupungin avustaviin tehtäviin hyvinvointitoimialalle, erityisesti vanhuspalveluihin. Muita aloja ovat muiden muassa lapsi- ja nuorisotyö, matkailu, museot sekä kirjastot.

Nuorten kesätyöntekijöiden työsuhteissa on 85 prosentin työaika, ja ne ovat yhden kuukauden mittaisia 1.6.–31.7. välisenä aikana. Palkkaa nuorille maksetaan 776,79 euroa kuukaudessa.

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen on hakuaikana 19.1.–5.2. osoitteissa www.turku.fi/tyopaikat ja www.turku.fi/nuortenkesatyot. Hakuaika päättyy 5. helmikuuta kello 15.

Arvonnassa paikan saaneiden nimet julkistetaan 12. helmikuuta kello 15 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa Aurakadulla. Nimilista on tämän jälkeen nähtävillä myös nuorten tieto- ja neuvontapiste NuortenTurussa Aurakadulla. Paikan saaneille lähetetään tarkempaa työpaikkatietoa sähköpostitse viimeistään 6. maaliskuuta.

Arvottavien kesätöiden järjestelyistä vastaa Turun kaupungin nuorisopalvelut yhdessä kaupungin rekrytointipalvelujen kanssa.

Lähde: Aamuset