Uudenkaupungin autotehdas haki 150 autorakentajaa – näin kävi

Valmet Automotiven kolmas rekrytointikampanja kuluvan vuoden aikana tuotti 745 hakemusta, yhtiö kertoi tiedotteessaan tiistaina. Avoimia työpaikkoja uusille autorakentajille Uudenkaupungin autotehtaalla oli tarjolla 150.

Valintaprosessi on tiedotteen mukaan parhaillaan käynnissä. Tehtäviin valittujen koulutus alkaa autotehtaalla lokakuun alkupuolella. Työhön he siirtyvät marraskuun alussa.

Valmet Automotive lisää Uudenkaupungin autotehtaalla autonrakentajien määrää, jotta Mercedes-Benzin A-sarjan tuotantoa voidaan nostaa suunnitelmien mukaisesti.

”745 hakijaa vuoden jo kolmanteen suureen rekrytointiin on jälleen mainio tulos. Määrä osoittaa ehdottomasti vääriksi arvelut, että Valmet Automotivella olisi pulaa hakijoista”, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala.

”Jokaisen rekrytointikierroksemme tulos on ollut aivan odotustemme mukainen niin hakijoiden määrän kuin laadunkin puolesta. Valmet Automotive on selvästi erittäin kiinnostava työnantaja. Eniten hakemuksia saimme Turun ja Rauman seuduilta, lisäksi kauempaa eri puolilta Suomea tulleiden hakemusten määrä oli erittäin suuri.”

Autonrakentajat työllistyvät Uudenkaupungin autotehtaalla hitsaamon, maalaamon sekä kokoonpanon tehtäviin.

Lähde: Talouselämä