Risteilijän pidentäminen tuo työtä Masan Turun telakalle TS 29.7.04

Kvaerner Masa-Yardsin Turun telakka rakentaa keskiosan pidennyksen Royal Caribbean -varustamon risteilijään. Telakkayhtiö pitää Enchantment of the Seas- aluksen pidennys- ja uudistustyötä merkittävänä aluevaltauksena. Kvaerner Masa-Yardsin toimitusjohtaja Yrjö Julin uskoo, että melko uusiakin risteilijöitä ja matkustaja-aluksia uudistetaan jatkossa nopeaan tahtiin. Masa-Yards aikoo napata näistä markkinoista siivun. Kyseessä eivät ole vain Masa-Yardsin rakentamat alukset, vaan koko maailmanlaajuinen risteily- ja matkustaja-aluslaivasto. Maailman suurimpiin risteilyvarustamoihin kuuluva Masa-Yardsin asiakas on myös innostunut uudistamaan aluksiaan. Keskiviikkona saatu tilaus merkitsee noin 300 miestyövuotta telakalle ja alihankkijoille yhteensä. Masa-Yardsin henkilöstö pitää tilausta hyvänä täydennyksenä työllisyystilanteeseen.
Siirry lehtiartikkeliin