Ruissalon kylpylä etsii kotimaan matkailijoista uutta asiakasryhmää TS 20.12.03

Ruissalon kylpylä etsii invalidien ja sotaveteraanien määrän vähentyessä uusia asiakasryhmiä. Tähtäimessä ovat kotimaan matkailijat, kuten lapsiperheet ja keski-ikäiset pariskunnat. Uusia kylpylämatkailijoita houkutellaan kylpylän lisäsiipeen vastikään valmistuneilla minisviiteillä. Vaikka uusia huoneita tuleekin, lisärakennus ei tuo kylpylänjohtaja Kokkolan mukaan ainakaan toistaiseksi lisää työpaikkoja. Ennen lisätyövoiman palkkaamista myynnin pitäisi vilkastua niin, että oma väki ei riitä. Kylpylässä työskentelee 170–180 henkilöä, joista puolet hoito-osastolla. Kylpylän työntekijöiden yllä on ollut lomautusuhka alkuvuoden hiljaisiksi kuukausiksi. Nyt lomautusuhka on Kokkolan mukaan väistymässä ja joiltakin työntekijäryhmiltä jo peruttu. Odotamme noin 30 prosentin kasvua asiakasmäärissä, Kokkola sanoo.
Siirry lehtiartikkeliin